Hi Welcome You can highlight texts in any article and it becomes audio news that you can hear
  • Mon. Oct 7th, 2024

Känner mig lurad av Osbybostäder

Byindianadmin

Nov 6, 2022
Känner mig lurad av Osbybostäder

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jag fryser och jag förstår att så blir min framtid efter uttalandet som projektchef Leif Holmberg, Osbybostäder, ger på frågan som journalist Katarina Bexell ställer till honom tisdagen den 4 oktober 2022.

Trygghetsboende • Publicerad idag 04: 00

Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Insändarskribenten är missnöjd med temperaturen på Solgården i Osby, och på oförståelsen som Osbybostäder visar för de boende på trygghetsboendet.Foto: Katarina Bexell

Journalistens fråga: ”Att höja någon grad till är inte aktuellt?”

Leif Holmberg svarar: ”Nej, äldre är mer stillasittande och kan uppleva att det är kallare än det är.”

Min kommentar: Just för att vi äldre är mer stillasittande av olika anledningar som följer med högre ålder och känner kylan mer borde det vara självklart att vi behöver mer värme än Osbybostäder erbjuder. Vi skall väl inte straffas för att vi är gamla? Av det inkonsekventa svar som Leif Holmberg ger framgår tydligt att han inte förstår sig på pensionärers behov.

Toalettgolvet är med klinkers utan värme.

När jag påpek

Read More

Click to listen highlighted text!